Нехай хоч Москву перенесуть на Херсонщину, українці все одно вибиватимуть окупаційні війська звідти

Читать на русском
Автор
2248
Окупанти не мають підтримки на Херсонщині
Окупанти не мають підтримки на Херсонщині. Фото twitter.com/khersonci

Медіаексперт Тетяна Попова спеціально для "Телеграфу" пояснила, чому колаборанти в Херсоні поспішають приєднатися до росії, і чому у них нічого не вийде

У середу, 11 травня, стало відомо, що на Херсонщині колаборанти (явно під чуйним керівництвом окупантів) готують звернення до російської влади з проханням включення області до складу росії.

Причому робиться все терміново і навіть без псевдореферендуму, бо ні в Херсоні, ні в регіоні окупанти не мають жодної підтримки. Більш того – їх незабаром звідти можуть вибити.

Думаю, саме з цієї причини росіяни та їхні поплічники намагаються хоч якось оформити чергову окупацію. Хоч у якійсь формі. Для внутрішнього споживача.

Але як би вони це не оформляли, хай хоч Москву перенесуть на Херсонщину, українці все одно вибиватимуть окупаційні війська звідти. І не лише звідти. Все це – питання часу. Думаю, максимум – місяці.

Поки що схоже на те, що росія просто намагається отримати ще один козир для майбутніх торгів за столом переговорів.

Я буквально вчора записала інтерв’ю із радником голови Офісу президента України Михайлом Подоляком, одним з учасників української переговорної групи. І він чітко висловив, що переговори продовжуються, але немає жодних передумов, щоб Україна йшла на поводу у російських "хотілок". А наші головні аргументи – наша армія, озброєна новітніми способами озброєння (спасибі західним партнерам).