росія обстрілює Україну ракетами, щоб помститися за успіхи ЗСУ на фронті

Читать на русском
Автор
1137
"Точність" російських снарядів приносить мирним жителям українських міст смерть
"Точність" російських снарядів приносить мирним жителям українських міст смерть

Блогер і військовий експерт Кирило Данильченко пояснив причину ракетних обстрілів України з боку рф, що значно почастішали

Київ і Черкаси приймають, вже після вчорашньої хвилі стосовно Десни та навколо Житомира. Очевидно, подарунки по штабах РФ дійшли до адресата і зробили неприємно.

Вже тече в мережу відео, де у росіян горять понтони, посічені автостоянки авто, вивалені фасади біля будівель, порубані БТР.

Склади в Хрустальному, нафтовидобувні вишки, удари по Зміїному, буксир, склади та бази в межах Донецька. Самурай з високоточною зброєю подібний до самурая без високоточної зброї, але тільки з нею.

У відповідь кремлівські січуть ракетами, багато з яких на пару субот старші за мене. З точністю кілька крейсерів туди-сюди.

Звісно, ракети – не панацея. Навіть найсучасніші. Ізраїль міг всадити реально високоточну ракету в Лівані в кожен сортир, міст, склад бойовиків та адміністрацію. Тим більше, що ліванці порівняно з нами не мали ППО взагалі.

Але завдання це вирішити в регіоні не допомогло — кожен зруйнований будинок і розбитий завод лише збільшували приплив охочих піти до структур, що протистоять Ізраїлю. І не лише через ідеологію, а тому, що треба було їсти, а їсти під час війни дають в армії. Замкнуте коло. Якби можна було виграти війну ракетними ударами, США не вийшли б з Афганістану та Іраку, а саудити вже б закінчили в Ємені.

Щоправда, тим, хто залишився під завалами і підмітає зараз шибки зі своїх кухонь, від цього не легше. Що тут сказати? Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги — вона репетує не для того, щоб дратувати, а щоб рятувати життя. Звикайте жити у новій реальності. У якій треба проєктувати будинки з бомбосховищами та відстібати 20-30% на оборону. Раз вже не дійшло у 2014-му, дійде в 2022-му.