У Дніпрі неадекват із ножем накинувся на незнайомців: багато поранених (фото, відео)

Читать на русском
Автор
1569
Напади сталися у Шевченківському районі
Напади сталися у Шевченківському районі. Фото dp.npu.gov.ua

Чоловік атакував перехожих біля будинків у денний час.

У Дніпрі поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у заподіянні тілесних ушкоджень. Імовірно, від його рук постраждали четверо чоловіків.

Про це повідомляє поліція регіону.

За даними правоохоронців, першою жертвою нападу став 38-річний дніпрянин. Його побили кулаками та ногами в живіт. Чоловік потрапив до лікарні. Пізніше зловмисник взявся за ніж. Він завдав поранення трьом чоловікам — 25, 61 та 45 років. Останній чоловік отримав чотири удари ножем у спину.

Імовірного нападника затримали та висунули йому підозру. Під час обшуку в нього знайшли ніж, який він міг використати у нападі.

В Дніпрі чоловік нападав з ножем на перехожих
Ймовірне знаряддя нападу

Як повідомляють у соцмережах, двоє постраждалих – у реанімації. Також, у чоловіків 25 та 61 роки – поранення рук. Чоловікові поліція інкримінує чотири статті — хуліганство, умисне тяжке тілесне ушкодження, замах на кримінальне правопорушення та умисне вбивство.

Поліція заарештувала чоловіка, який напав із ножем на перехожих

Підозрюваному 34 роки, пояснити свій вчинок він не може.

Напад з ножем в Дніпрі
Підозрюваний нападав на людей серед дня

Раніше "Телеграф" писав про випадок убивства із застосуванням ножа, що стався у Тернополі. Чоловік завдав понад 20 ударів малознайомій дівчині, а потім скинув тіло з балкона. Щоб його не запідозрили, зберігав його на балконі до темряви.