Молодий місяць змінить хід війни в Україні: астролог обнадіяла прогнозом

Читать на русском
Автор
7334
Молодий місяць народиться 29 червня
Молодий місяць народиться 29 червня. Фото ТСН

За словами астролога, доленосні події можуть чекати не лише на нашу країну, а й на державу-агресора

У середу, 29 червня, о 5.53 відбудеться молодик. Ця важлива космічна подія може вплинути на те, що відбувається в Україні, де вже в серпні можлива зміна вектора війни на кращий для нас бік.

Як повідомляє "Телеграф", про це заявила астролог Олександра Іванишина на своїй сторінці у Facebook. За її словами, майбутній молодик у знаку Рака – рідкісне та жорстке астрологічне явище.

Липень, згідно з прогнозом, дасть новий імпульс на захист батьківщини та очищення своїх територій. Причому події в Україні можуть бути жорсткими, болючими, з елементами несподіванки та доленосними. Все таємне, пов’язане із зрадою батьківщини, у липні стане явним.

За словами астролога, наступний місяць буде виключно важливим періодом у долі не лише України, а й світу загалом. Зміни можливі навіть у країні-агресорі.

"У липні в країні-агресорі також можуть посилитися випробування, початися якісь перетворення, очищення інформаційного поля від націоналістичних ідей великодержавного шовінізму та псевдопатріотизму, — йдеться в прогнозі Іванишиної. — Багато хто зазнає дуже сильного покарання за свою націоналістичну великодержавну агресивну ідеологію. Та можливо, у багатьох відбудеться переосмислення, навіть на рівні не просто індивідуальної, а й колективної свідомості".

Раніше "Телеграф" писав, що відомий астролог Влад Росс спрогнозував долю лукашенка та назвав можливу дату повалення білоруського диктатора.