"Починаємо звільнятися від гнид": астролог назвала ганебні періоди для окупантів на фронті

Читать на русском
Автор
11664
Українські воїни розірвуть ворога
Українські воїни розірвуть ворога. Фото pravda.com.ua

Українська армія почне звільняти території від окупантів

Український астролог Еріка Роялс зробила прогноз на найближчий час і заявила, що травень стане принизливим для "другої армії світу". Вона прогнозує активний наступ ЗСУ.

Астроексперт в Інстаграмі зазначила, що Плутон, який є планетою зачистки та позбавлення від застарілого та зайвого, може позитивно вплинути на силу української армії. На додаток, починаючи з 1 травня Плутон став ретроградним, а це призведе до активізації ЗСУ та початку звільнення наших територій від російських окупантів.

"Травень для ворога очікується ганебним. Нашим котикам теж доведеться непросто. Але до середини жовтня у нас очікується прорив і маса відвойованих територій", — заявила Еріка Роялс.

Раніше український астролог Влад Росс розповів, що зараз українські Збройні сили шукають вразливі місця у противника. За його словами, найближчим часом "відчутно запахне розгромом" росії.

Також астрологи прогнозують близьку смерть російського диктатора путіна. Влад Росс заявив, що президент росії не доживе до кінця президентського терміну.