Росіяни вдарили "Ураганом" по Харкову: багато жертв та більше десятка постраждалих (фото)

Читать на русском
Автор
17724
Наслідки удару по Харкову
Наслідки удару по Харкову. Фото Колаж "Телеграфу"

Снарядами накрили Індустріальний район міста

У вівторок, 21 червня, російську окупанти завдали чергового ракетного удару по цивільній інфраструктурі Харкова. Ракета поцілила в Індустріальний район, де не було жодного військового об'єкту.

Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов на власній сторінці у Facebook.

Надійне джерело новин про війну — підпишись на наш Telegram

За словами правоохоронця, ворожі снаряди влучили в комерційні та житлові будівлі. За попередньою інформацією, росіяни стріляли з реактивних систем залпового вогню "Ураган".

На жаль, внаслідок обстрілу загинули 5 людей, а ще 11 отримали поранення.

Співробітники поліції задокументували черговий злочин росіян й внесли відомості до реєстру за ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України (Порушення законів та звичаїв війни).

Харків вибухи сьогодні - росіяни обстріляли Індустріальний район
Харків вибухи сьогодні - росіяни обстріляли Індустріальний район
Харків вибухи сьогодні - росіяни обстріляли Індустріальний район

Тим часом очільник Харківської військово-цивільної адміністрації Олег Синєгубов повідомив, що окупанти також обстріляли суло Уди Золочівської громади, внаслідок чого ще 3 мирних жителі загинули.

"Під час обстрілу в Безруках, Дергачівської громади, загинула 8-річна дівчинка. Її мати отримала поранення. За весь час повномасштабної війни від рук окупантів на Харківщині загинули уже 43 дитини. Ще 130 дітей отримали поранення. На жаль, ці цифри зростають", — додав Синєгубов.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що за словами Синєгубова, у разі повторної атаки окупантів на Харків військовослужбовці ЗСУ готові дати їм відсіч.