Росіяни не можуть відступити від Києва, бо по них стріляють кадирівці

Читать на русском
Автор
9453
Розпочато прицільний вогонь по відступниках
Розпочато прицільний вогонь по відступниках

Залишитися живими росіяни тепер зможуть лише завдяки полону

Російська армія все ще веде активні бойові дії на підступах до Києва. Не всім рашистським солдатам подобається ідея знову і знову атакувати українську столицю, утім відступити вони не зможуть — їм у спини цілять кадировці.

Такая інформація прозвучала від члену парламентського комітету з нацбезпеки і оборони Федора Веніславського, передає "Українська правда".

Такий спосіб військових дій називається "загороджувальними загонами". Він вважається максимально нелюдяним, адже дозволяє стріляти військовим по своїх. Відомо, що подібні загони використовувалися у арміях світу за часів Адольфа Гітлера, а також Йосипа Сталіна.

Веніславський говорить, що нині кадирівці виконують роль стримувальної сили для тих російських солдатів, які деморалізовані та готові відступити з поля бою. Однак тепер, аби не отримати кулі в спину, рашистам залишиться хіба що здаватися у полон українським захисникам.

За словами чиновника, кілька подібних загонів розташовані поблизу Гостомеля, Ірпеня, Київського моря та Бучі.

Варто зазначити, що українська розвідка отримує певні дані від джерел у російській ФСБ. Серед них — і про переміщення кадировців, котрі багатьом росіянам уже обридли. Про це повідомив радник очільника ОП Олексій Арестович.