Оновлення телефону: чому воно вкрай необхідне та як часто його робити

Читати російською
Автор
Новина оновлена 31 серпня 2024, 07:36

Три причини перевірити оновлення телефона прямо зараз

Якщо телефон не оновлювати регулярно, в нього можуть виникнути проблеми з продуктивністю, безпекою, доступом до нових функцій. Більшість телефонів повідомляє свого власника, коли є оновлення системи.

Перевіряти наявність основних оновлень варто принаймні раз на рік. Менші оновлення, які часто включають патчі безпеки та виправлення помилок, бажано перевіряти щомісяця. Якщо ваш телефон не працює або у вас виникають помилки, рекомендується перевірити наявність оновлень, оскільки вони часто можуть розв'язувати такі проблеми.

Для чого оновлювати смартфон:

Покращення безпеки — оновлення часто виправляють уразливості, якими можуть скористатися хакери, тим самим захищаючи вашу особисту інформацію та дані.

Покращення продуктивності — вони можуть включати оптимізацію, яка покращує час автономної роботи, швидкість і загальну взаємодію з користувачем.

Нові функції — майбутні версії iOS і Android мають включати значні вдосконалення, такі як нові параметри налаштування та розширені функції конфіденційності.

Раніше "Телеграф" розповідав, чи може зарядка телефона від автомобіля потенційно йому нашкодити. Як з’ясувалось, це можливо, а також є ризик "посадити" акумулятор машини.