Астролог розповіла, як позначиться місячне затемнення 16 травня на долі України

Читать на русском
Автор
22602
Що принесе нам місячне затемнення 16 травня
Що принесе нам місячне затемнення 16 травня

Астролог попередила, що для України цей період виявиться непростим

Незабаром, 16 травня, на нас чекає знакова астрологічна подія — Місячне затемнення, яке завершить коридор затемнень. Астролог Наталія Нестеренко прогнозує, що воно вплине на долю України.

Свій прогноз вона опублікувала на авторському сайті.

Свіжі факти та аналітика – достовірно про війну з росією

Як пише астролог, під впливом місячного затемнення в Скорпіоні, особливо в травні, слід очікувати чергових шокуючих проявів деструктивної природи російського режиму, чергових проявів його божевілля та сліпої агресії. З іншого боку, всі відповідні події та прояви водночас остаточно визначають несумісність цього режиму з цивілізаційними процесами та відіграють переломну та ключову роль у процесах його розпаду та руйнування.

Астролог попередила, що для України цей період виявиться непростим.

"Для України та світу, що протистоять цій мортидній енергії, місячне затемнення у Скорпіоні позначає черговий критичний період зіткнення з її проявами — у тому числі у руйнуваннях і, можливо, у трагедіях. Але це ж місячне затемнення відзначає і переломний момент у здібності України та світу не лише протистояти цій сліпій та божевільній силі, а й перенаправляти її проти того, хто став її носієм та втіленням", — уклала Нестеренко.

Нагадаємо, раніше відомий екстрасенс і астролог Макс Гордєєв назвав дату можливу дату смерті володимира путіна. На його думку, це може статися вже за рік-два.