Були "прильоти": росіяни завдали ракетного удару по об’єкту на Львівщині (фото, відео, оновлено)

Читать на русском
Автор
9638
Небо після вибухів
Небо після вибухів. Фото t.me/Tsaplienko

Метою ворога став військовий об’єкт

Втрачаючи позиції на сході, росія продовжує атакувати українські населені пункти далеко від лінії фронту — рано-вранці неділі тривогу і вибухи чули мешканці Львівської області.

Згідно з офіційними даними від Львівської обласної адміністрації, ракетного удару було завдано близько 4:30 ранку по об’єкту військової інфраструктури.

Свіжі факти та аналітика – достовірно про війну з росією

У мережі з'явилися фото та відео неба над областю. Зазначається, що чули близько 7 вибухів та дим у повітрі характерний для роботи протиповітряної оборони.

Вибухи на світанку над Львівською областю
Небо на світанку над Львівською областю

На території Львівської області є кілька об’єктів військової інфраструктури, один з них неподалік Новояворівська, мер якого звернувся до громади з проханням сидіти в укриттях одразу після вибухів.

Пізніше голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький повідомив, що ЗСУ знищили дві крилаті ракети окупантів, які запускалися з акваторії Чорного моря, ймовірно, з підводних човнів. Ще чотири ракети ворога влучили в один з об'єктів військової інфраструктури Львівщини. Об'єкт повністю зруйнований.

Бити ракетами по українським містам у вихідні — одна з рис російської агресії, на минулих — обстріляли Одесу.

Раніше ракетний удар по Львову росія завдавала на початку травня. Раніше "Телеграф" писав, що росія перейшла на застарілі ракети.