Нові фото новонародженої доньки Міли Йовович зачарували милістю (Фото)

Автор
689
Нові фото новонародженої доньки Міли Йовович зачарували милістю (Фото)

Діти Мілли Йовович ні на мить не відходять від новонародженої сестри - милості цих фото немає меж.

Мілла Йовович і її старша дочка Ева Габо не перестають тішити Інстаграм спільними фото з новонародженою сестричкою Оушан. Схоже, діти актриси ні на мить не відходять від дівчинки. З такою підмогою знаменитості не доведеться шукати няню.

Фото з 4-річною Дешілл і новонародженої Оушан 12-річна Ева публікує на особистій сторінці у соцмережі. Під знімками дівчинка ділиться історіями та досвідом свого першого спілкування з сестричкою.

"Вона так чекала появи малятка. Зараз вона допомагає їй у всьому і заспокоює її, коли вона плаче. Так чарівно бачити, як вона обіймає крихітку і співає їй колискові. Як родина, ми не могли б пишатися більше нашою старшенькою", - очевидно, пишуть для сторінки дівчинки її батьки.

Як додали під знімком, Оушан зростає з двома мамами: "Ти найкраща, Ево! Дякую за твою допомогу, ми всі так тебе любимо!"

З'являється на знімках дівчинки і 4-річна Дешілл. І якщо фізично допомогти сестрі вона ще не може, то частиною компанії стає залюбки.

Селена Гомес снялась в горячей фотосессии

Новонароджена Ошин - третя дитина в родині Мілли Йовович і 54-річного британського режисера Пола Андерсона. Пара зустрічалася з 2002 року і зіграла весілля у 2009-му.