Під Охтиркою окупанти розстріляли машину з цивільними: подробиці від мера міста (відео)

Читать на русском
Автор
1330
На Сумщині окупанти напали на цивільних
На Сумщині окупанти напали на цивільних. Фото Фокус

Неподалік Охтирки ворог відкрив вогонь по мирних мешканцях

У Сумській області неподалік міста Охтирка російські військові відкрили вогонь по легковому автомобілю, в якому їхали мирні люди. Машину окупанти забрали собі. Як передає "Телеграф", про це мер міста Охтирка Павло Кузьменко, який раніше заявив про розстріл мародерів, повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук.

За його словами, по дорозі в напрямку селища Чупахівка окупант на БТР розстріляв легкове авто ВАЗ 21099.

"Громадян викинули з автомобіля, самі (російські військові – ред.) пересіли туди і поїхали в сторону Чупахівки", — зазначає у ролику Кузьменко.

Також мер Охтирки закликав українців зберігати спокій, але не забувати про безпеку, адже війна продовжується.

Додамо, що 28 лютого ситуація у Сумах та регіоні залишається напруженою. За даними голови Сумської облдержадміністрації (військово-цивільної адміністрації) Дмитра Живицького, з усіх сторін до міста прямує ворожа техніка. Крім того, є загроза вуличних боїв. Тож влада закликає мешканців залишатися в безпечному місці будинку, подалі від вікон. Зокрема в Охтирці оголошено про повітряну тривогу.

Нагадаємо, Сумська область опинилася під атакою ворога з перших днів повномасштабного вторгнення Росії на українські землі. Штурми довелося відбивати Конотопу, Охтирці та Сумам.