Ракетний удар по Чернігівщині: стало відомо, скільки ще людей загинули від рук росіян

Читать на русском
Автор
5268
Обстріл українських земель окупантами з росії
Обстріл українських земель окупантами з росії. Фото УНІАН

рф продовжує нещадно палити українські міста та вчиняти криваві вбивства відносно мирного населення нашої Батьківщини

Уранці 17 травня російська армія нацистів завдала ракетний удар по селу Десна, розташованого у Чернігівській області. В результаті ворожого обстрілу постраждало 20 людей, 8 з них — смертельно.

Перевірені новини про війну і не тільки — шукайте в нашому Telegram

карта гугл марс
Село Десна, Чернігівска область

Про трагічну подію у своєму Телеграм-каналі повідомив керівник військово-цивільної адміністрації (ВЦА) В'ячеслав Чаус.

"Сьогодні недобрий ранок у Чернігівській області: рано-вранці ворог завдав ракетних ударів по селищу Десна. Там працюють рятувальники Державної служби надзвичайних ситуацій, правоохоронні органи. Попередньо у нас є загиблі та багато поранених. Трохи пізніше більш детальну інформацію дам. Це ще раз свідчить про те, що я говорю – війна не закінчилася, війна не пішла з Чернігівської області", – розповів він.

Пізніше інформацію щодо кількості постраждалих в результаті обстрілу росіянами мирних жителів населеного пункту прокоментували і у пресцентрі Державної служби з надзвичайних ситуацій. Рятувальники повідомили, ранковий ракетний удар російських окупантів по Десні забрав життя 8 людей, ще 12 — поранені, — пише "Цензор.Нет".

Раніше "Телеграф" повідомляв, що на 83-ий день вторгнення російської федерації на українські землі окупанти здійснили обстріл не лише Чернігівщини, а й Львівської області. В області цієї ночі двічі звучали сирени. За словами міського голови Львова Андрія Садового, це була найпотужніша атака армії рф по регіону за весь час війни.