Ракетний удар по Рівненській області: є влучання, що відомо (оновлено)

Читать на русском
Автор
16456
Ракетний удар не пройшов без наслідків
Ракетний удар не пройшов без наслідків. Фото pravda.com.ua

Підрахунок жертв ще ведеться

У суботу, 21 травня, російські окупанти обстріляли крилатими ракетами територію Рівненщини. Населений пункт, який постраждав від вогню супротивника, не розголошується, проте відомо про пошкодження об’єкту військової інфраструктури.

Про це повідомив керівник Рівненської ОВА Віталій Коваль, передає "Телеграф".

Надійне джерело новин про війну – підпишись на наш Telegram

За словами чиновника, зараз стан військового об’єкта після влучення снаряда оцінюється фахівцями. Також на місці надзвичайної події працюють відповідальні служби. Кількість постраждалих, за його словами, поки що невідома, проте вона вже уточнюється.

Варто зазначити, що обстріл стався між 10 та 11 годиною ранку. Сигнал повітряної тривоги за нинішню добу звучав для мешканців області лише один раз, проте небезпечний період тривав цілу годину.

Подробиці інциденту з’ясовуються.

Пізніше голова Рівненської ОВА Віталій Коваль оприлюднив інформацію про те, що в результаті ракетного обстрілу області було поранено шестеро людей. Також він додав, що впродовж найближчої доби ворог може нанести повторні ракетні удари, тож жителям Рівненщини краще не ігнорувати сигнали тривоги.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що напередодні сталася серйозна ракетна атака на Харківську область. Внаслідок "прильоту" снаряда було зруйновано будинок культури у місті Лозова, постраждало щонайменше семеро людей, серед яких дитина.