Знову партизани: в окупованому Херсоні підірвали авто колаборанта, фото, відео та подробиці

Читать на русском
Автор
24670
Вибух на вулиці окупованого Херсона
Вибух на вулиці окупованого Херсона

Вибуховий пристрій, який був прикріплений на дерево, здетонував на автомобіль

На одному з проспектів окупованого росіянами українського міста Херсон вибухнула автівка колаборанта та начальника виправної колонії Євгена Соболєва. Окупанти підозрюють у підриві українських партизанів.

Про це у суботу, 15 червня, повідомило "Суспільне Херсон", відзначивши, що в результаті вибуху, який стався на вулиці Сенявіна, у сусідніх багатоповерхівках повилітали вікна. Окрім того, зазначається, що вибух був такої сили, що пошкодив навіть дерева, які ростуть поблизу місця, де стався інцидент.

У Херсоні на вулиці Сенявіна стався вибух
В Херсоні підірвали автівку начальника колонії, який перейшов на бік росіян

Наразі відомо, що автівка підірвалася через детонування вибухового пристрою, який невідомі особи прикріпили на дереві. Водій, який на момент вибуху перебував за кермом транспортного засобу, залишився живий.

Російські військові вже встигли звинуватити у підриві українських партизанів.

Також варто додати, що, згідно з інформацією, котра шириться у ЗМІ, замах було вчинено на начальника північної виправної колонії №90 Євгена Соболєва, який раніше перейшов на бік окупаційної влади.

Вибух в авто Соболєва Євгена
Євген Олександрович Соболєв

Наразі колаборант Соболєв перебуває у медичному закладі із легкими пораненнями. Лікарі стверджують, що його життю нічого не загрожує, пишуть росЗМІ.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як у тимчасово окупованому російськими військами місті Енергодар, українські партизани ліквідували двох солдатів армії росії.

Також нагадаємо, у росії б'ють на сполох через отруєну українськими фермерами черешню.