Алієв жорстко пройшовся по Тищенку через втечу нардепа з Києва (відео)

Читать на русском
Автор
15676
Олександр Алієв та Микола Тищенко
Олександр Алієв та Микола Тищенко. Фото Screenshot

Колишній "динамівець" закликає не забувати про дії депутатів під час війни

Скандальний український футболіст Олександр Алієв, який вступив до лав тероборони Києва після початку повномасштабного вторгнення рф, проїхався по українських депутатах.

Відповідне інтерв’ю колишнього гравця "Динамо" та збірної України доступне на YouTube-каналі ПРОФУТБОЛ Digital. Алієву не подобається поведінка деяких депутатів, які виїхали з країни у важкі часи, або виїхали на захід країни.

"Мені нас*ати на депутатів, хто вони, що вони. У нас горе в країні, ти приймаєш закони цієї країни, тиснеш кнопки. А чому ти уси*аєшся і їдеш до Європи, а коли другого квітня все закінчилося, повертаєшся сюди й показуєш, нібито ти був тут?

Багато хто знає, хто тут був, хто тут не був. Ми знаємо чудово як Колюня Тищенко розповідає, як він був тут. А ми знаємо, як він сидів на Закарпатті. Цього ж ніхто не каже. А чого боятися? Кажіть, нехай люди знають. На війні дуже багато тих, хто робить багато грошей. Якщо ти накрав у той час, ти зі своєї кишені дістань гроші та зроби бронежилети, зроби каски, зроби форму. Якби не волонтери, багато чого не було б у хлопців", — заявив футболіст.

Раніше повідомлялося, що Микола Тищенко опинився в епіцентрі скандалу, подарувавши теробороні бронежилети, що розсипаються. Крім того, нардепа нагородили зброєю під час війни, що викликало шквал негативу в мережі.