Окупанти захопили кілька населених пунктів на Донбасі (мапа)

Читать на русском
Автор
3709
Війна в Україні
Війна в Україні. Фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Росіяни провели масовану атаку на одному з напрямків

У вівторок, 21 червня, на 118-й день повномасштабного вторгнення рф в Україну окупанти переважаючими силами змогли зайняти Тошківку (Луганська область).

Про це під час телемарафону новин повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, повідомляє telegram-канал голови ОВА.

Гайдай розповів, що загарбники зуміли захопити Тошківку за допомогою великої кількості важкої техніки.

"Понад 1,5 батальйонно-тактичної групи важкої техніки й значну кількість солдатів ворог кинув у напрямок Тошківки, вони змогли зробити прорив, контроль над населеним пунктом втрачено", — заявив Гайдай.

За інформацією Генштабу ЗСУ, на Сєвєродонецькому напрямку тривають бойові дії у місті Сєвєродонецьк. Ворог здійснював вогневий вплив із танків та артилерії неподалік Сєвєродонецька, Лисичанська, Воронового, Мирної Долини та Гірського. Ворожу спробу розвідки боєм у напрямках Метьолкіне – Воронове та Метьолкіне – Сиротине українські воїни грамотно відбили. Противник відійшов.

Окупанти закріплюються в населеному пункті Устинівка, ведуть наступ у напрямку Білої Гори, мають частковий успіх, бойові дії тривають.

На напрямку Тошківка – Підлісне ворог заволодів населеними пунктами Підлісне та Мирна Долина, закріплюється на зайнятих рубежах. Також, має частковий успіх в районі населеного пункту Гірське.

Оккупанты захватили несколько населенных пунктов на Донбассе
Окупанти захопили кілька населених пунктів на Донбасі

Штурм у напрямку Високого українські воїни успішно відбили.

Раніше повідомлялося, що окупанти вдарили "Ураганом" по Харкову, внаслідок чого загинули мирні жителі.

Нагадаємо, в росії через провали на війні змінили чергового генерала.