ЗСУ знову вдарили по Зміїному: у відповідь росіяни збільшили кількість кораблів у Чорному морі

Читать на русском
Автор
13790
Україна бореться навіть за такий маленький шматочок своєї території
Україна бореться навіть за такий маленький шматочок своєї території. Фото inforesist.org

Противник постійно збільшує кількість ракетних носіїв у морі

Українські військовослужбовці продовжують героїчно тримати оборону України за всіма напрямками фронту, зокрема й на південному. Однією з "гарячих" точок протистояння російському навалі є острів Зміїний, де останнім часом активізувалися бої.

Як відзвітували у свіжому зведенні представники оперативного командування "Південь", минулої доби ЗСУ завдали серйозної шкоди скупченню окупантів на цьому клаптику суші. Значних пошкоджень зазнала важлива техніка супротивника.

Надійне джерело новин про війну – підпишись на наш Telegram

Насамперед важливою метою став зенітно-ракетний комплекс "Панцир С1". У росіян відібрали одну з можливостей пускати ракетні снаряди у бік українських міст та авіаційної техніки.

Панцир С1
Техніка Панцир С1

Також під час атаки було знищено частину автомобільної техніки ворога та радіолокаційну станцію.

До речі, конкретні цифри наші військовослужбовці продовжують уточнювати. Усього ж за останню добу на південному напрямку було знищено щонайменше 49 осіб особового складу армії супротивника.

Додамо, що росіяни намагаються залишати за собою спроби демонструвати технічну перевагу. Тому зараз українським областям загрожує щонайменше 44 крилаті ракети. Вони розташовуються на п’яти надводних, одному підводному човні та трьох великих десантних кораблях у Чорному морі.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що ЗСУ вдалося досягти певних успіхів на південному напрямі фронту. Як показували свіжі карти боїв, наші хлопці просунулися в херсонському напрямку.