ЗСУ йдуть: під Херсоном ефектно горить склад боєприпасів окупантів (відео)

Читать на русском
Автор
22493
Пожежа виникла в одному з населених пунктів на півдні країни
Пожежа виникла в одному з населених пунктів на півдні країни

Склад розташований неподалік горезвісної Чорнобаївки

У селі Киселівка Херсонської області, на 119 день протистояння російським загарбникам, українські захисники поцілили у ворожий склад боєприпасів. У будівлі спалахнула масштабна пожежа, дим від якої видніється за сотні метрів від осередку займання.

Карта - с. Киселівка
Селище Киселівка, де спалахнув склад із ворожими боєприпасами

Як повідомляють тутешні Телеграм-канали, склад, де зберігалася велика кількість ресурсів окупаційної армії, спалахнув у середу, 22 червня. Згідно з попередніми даними, пожежа сталася через влучення снарядів. На кадрах видно щільні клуби диму, які здіймаються в небо. Місцеві жителі зазначають, що удар завдали бійці Збройних сил України.

Перевірені новини про війну і не тільки — шукайте в нашому Telegram

Пожежа у Киселівці -  горить склад із боєприпасами
ЗСУ нанесли удар по складу боєприпасів росіян

Варто відзначити, що наразі офіційної інформації від Генерального штабу Збройних сил про те, що склад окупаційної армії підірвали саме українські військові, немає.

Горить склад боєвприпасів неподалік Чорнобаївки

Нагадаємо, що впродовж останніх днів українські захисники активно просуваються вглиб Херсонського напрямку. Бійці ЗСУ впевнено відтісняють російських окупантів із вже украплених ними позицій. В результаті чого, ворогу довелося відступити не лише з першої, а й з другої та третьої ланки оборонних рубежів і зазнати серйозних втрат у протистоянні українцям. Наразі на Херсонщині українське військо має значну перевагу над ворожою армією.

Враховуючи значний успіх бійців ЗСУ та усвідомлення ворожої армії того, що вона втрачає займані позиції, росіяни посилили обстріли в на південному напрямку, аби отримати хоча б незначну перевагу над українцями.

Раніше "Телеграф" також повідомляв, як напередодні українські військові завдали потужного удару по ворожих позиціях на острові Зміїний.