росія вдарила по військовому об’єкту на Львівщині, є постраждалі

Читать на русском
Автор
14335
Ракети влучили по Яворівському району
Ракети влучили по Яворівському району

Третину ракет вдалося збити на підльоті

росія завдала по Україні безліч ракетних ударів вранці 25 червня. На Львівщині метою ворога став військовий об’єкт у Яворівському районі. Частина ракет влучила в ціль.

Згідно з інформацією від голови ОВА Максима Козицького, удар стався о 4-й ранку. Випущено було шість ракет, чотири з яких долетіли. Попередньо дві удалося збити в повітрі. Ракетного удару було завдано з Чорного моря.

Станом на 9 ранку пожежу на місці влучення локалізовано. Постраждали чотири особи. Один середній тяжкості, троє у легкому стані. Постраждалих госпіталізовано. Зазначимо, що у Яворівському районі знаходиться Міжнародний центр миротворчості та безпеки, більш відомий як Яворівський полігон.

росія 25 червня вдарила з боку білорусі та по інших місцях дислокації військових, зокрема по Десні у Чернігівській області. Попередньо жертв немає. Удари завдавалися також і по Житомирській області — було випущено понад 20 ракет.

Раніше "Телеграф" писав, що росія, окрім того, що наростила кількість ракетних обстрілів України, просувається на Луганщині і хоче оточити Лисичанськ з боку Лимана — про це свідчать карти бойових дій.