Росіяни двічі за добу обстріляли Кривий Ріг ракетами (фото та відео)

Читать на русском
Автор
5933
Вибух у Кривому Розі
Вибух у Кривому Розі

Інформація про постраждалих уточнюється

Російські окупанти не припиняють обстрілювати Україну, після нічних ударів по Харкову, ворог влучив ракетами по Кривому Рогу. На місці прильоту – стовп диму. Росіяни влучили по нафтобазі — вдруге за добу атакували об’єкт із нафтопродуктами.

Ракетні удари по місту підтвердив голова ВЦА Олександр Вілкул. Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що внаслідок прильоту почалася сильна пожежа на нафтобазі — пожежники вже на місці. У гасінні задіяно пожежний потяг.

Масштаби руйнування та наявність постраждалих ще уточнюються.

Вибух у Кривому Розі
Приліт у нафтобазу

Повідомляється також про роботу ППО у Дніпропетровській області. Місцеві жителі публікують фото та відео наслідків прильоту у соцмережах.

Кривий Ріг вибух 6.09.2022
Дим над місцем прильоту

Напередодні ввечері близько 19 години у Криворізькому районі у Карпівській громаді окупанти крилатими ракетами вдарили по нафтобазі. Вони знищили великі запаси палива. Остаточні наслідки ще встановлюються.

Пожежа на нафтобазі у Криворізькому районі
Пожежа на нафтобазі у Криворізькому районі

Раніше "Телеграф" повідомляв, що окупанти продовжують атакувати на Донбасі. Згідно з картами бойових дій і даними Генштабу ЗСУ, наступ ворога відмічено в районі Бахмута та від окупованого Донецька. Своєю чергою українські військові витісняють росіян одразу на кількох напрямках. Зокрема, на півдні в Херсонській області. Експерт із Європи вважає, що на повну деокупацію України знадобиться кілька років.