Китай заявляє про 11 "завезених" випадків коронавірусу

Автор
Китай заявляє про 11 "завезених" випадків коронавірусу

На материковому Китаї за минулу добу було зареєстровано 11 нових випадків захворювання, викликаного коронавірусною інфекцією.

Про це повідомляє CNN.

«Китай повідомив про 11 нових випадків завезеного (з-за кордону – ред.) коронавірусу, у тому числі 10 у Внутрішній Монголії - автономному регіоні, що межує з Монголією. Ще один випадок зафіксовано у провінції Сичуань», - йдеться у повідомленні.

Крім того, сьогодні було зареєстровано 40 нових безсимптомних випадків. Всього 396 безсимптомних пацієнтів залишаються під медичним спостереженням.

Національна комісія з охорони здоров’я Китаю заявила, що загальна кількість підтверджених випадків у країні зараз становить 82 985, з них – 83 особи проходять лікування від хвороби.

Число жертв циклону "Ампан" в Індії та Бангладеш перевищила 100 осіб

Водночас не зафіксовано жодного летального випадку, пов'язаного з коронавірусом. Однак загальна кількість смертей від COVID-19 у країні становить 4634.

Як повідомляв Укрінформ, 23 квітня на материковій частині Китаю вперше не було зафіксовано жодного нового випадку коронавірусної хвороби та жодного летального випадку за добу.