Коронавірус: Google тимчасово закриє свої офіси в Китаї та Тайвані

Автор
Коронавірус: Google тимчасово закриє свої офіси в Китаї та Тайвані

У Google повідомили, що також скасовують відрядження своїх співробітників у Китай і Гонконг.

Google тимчасово закриває усі свої офіси в Китаї та Тайвані, щоб убезпечити співробітників від китайського коронавірусу.

Про це передає BBC.

У Google повідомили, що також скасовують відрядження своїх співробітників у Китай і Гонконг. Працівникам, які перебувають у країні, рекомендують якнайскоріше повертатися та протягом двох тижнів працювати вдома.

Міністр торгівлі США запитав у Давосі, кому належить космос

Зазначимо, що Google має 4 офіси на материковому Китаї попри те, що пошуковик заборонений у країні. Також у компанії не повідомляють, скільки людей працюють у китайських офісах.

Інші технологічні компанії, зокрема Amazon та Microsoft, також повідомили про закриття офісів у Китаї. Раніше на цьому тижні Facebook став першою великою американською фірмою, що закликала співробітників уникати поїздок до Китаю. 

Як повідомлялося раніше, про спалах пневмонії невстановленого походження в місті Ухань влада Китаю заявила наприкінці грудня 2019 року. Попередньо встановлено, що збудником захворювання став новий тип коронавірусу - 2019-nCoV. Вірус передається від людини до людини, інкубаційний період триває від 2 до 12 діб.

Станом на 30 січня у світі зареєстровано 7 тис. 783 лабораторно підтверджених випадків коронавірусної інфекції 2019-nCoV, 170 з яких летальні.

В Україні жодного лабораторно підтвердженого випадку нової коронавірусної інфекції не зареєстровано.