Троє загиблих, серед них - діти: українські біженці потрапили у ДТП в Польці (фото)

Читать на русском
Автор
4519
В автомобіль врізався MAN
В автомобіль врізався MAN. Фото facebook.com/AlarmowyLowicz/

Життя ще однієї людини — у небезпеці

В Польщі в ДТП загинула українка та двоє маленьких дітей. Біженці від війни в Україні всімох їхали у автомобілі — четверо з них були дітьми.

Як повідомляє "Рівне Медіа", загиблій жінці було 29 років, а малюкам — 6 місяців та два роки. Окрім них у машині Fiat Stilo були дві дитини чотирьох та шести років та два чоловіки, яким 40 та 26. Місцева організація Alarmowy Łowicz повідомляє, що в одного з поранених стан тяжкий — його доправили до спеціалізованої лікарні у Згежі.

Польща ДТП з біженцями
Аварія сталася уночі

Трагедія сталася біля Каленіце Ловічського повіту на шосе у напрямку Познані. В машину українських біженців врізалася ззаду вантажівка. Її водій у ДТП не постраждав.

Польща стала одним із найпопулярніших напрямів для виїзду українців за кордон під час війни — вони або залишаються у цій державі, або їдуть далі транзитом.

Серед мирного населення у містах де точаться бої — числені втрати, які навіть не можна точно порахувати через відсутність зв'язку у обстрілюваних росією населених пунктах. Попередньо — за час до 7 березня загинули щонайменше 474 людини.