Російський олігарх розлюбив путіна і розкритикував війну, не вибираючи слів

Читать на русском
Автор
6118
Олег Тиньков відкрито виступив проти володимира путіна
Олег Тиньков відкрито виступив проти володимира путіна. Фото twitter.com/KremlinRussia

Від путіна відвертається дедалі більше людей.

У вівторок, 19 квітня, на 55-й день повномасштабного вторгнення рф в Україну російський бізнесмен Олег Тиньков відкрито виступив проти війни.

Відповідну посаду підприємець опублікував на своїй сторінці в Instagram.

"Гинуть безневинні люди й солдати. Генерали прокинувшись з похмілля, зрозуміли, що в них г**но-армія. А звідки армія буде хороша, якщо все інше в країні г**но і загрузло в непотизмі (кумівстві) та холуйстві. Кремлівські чиновники в шоці, що не тільки вони, а і їхні діти тепер влітку не поїдуть на Середземне море. Бізнесмени намагаються рятувати залишки майна… Звичайно є д**іли, що малюють Z, але д**ілів у будь-якій країні 10%. 90% росіян проти цієї війни", — написав Тиньков.

На думку Тинькова, "колективний Захід" повинен дати президенту росії "зрозумілий вихід із ситуації", який дозволив би політику "зберегти своє обличчя" і зупинити масові вбивства.

Зазначимо, раніше Тиньков не приховував, що підтримує президента рф. Наприклад, він закликав зробити володимира путіна імператором.

Раніше повідомлялося, що російський олігарх Роман Абрамович літав до Києва для того, щоб "перезапустити переговори" між Україною та рф.

Нагадаємо, У Німеччині конфіскували яхту російського мільярдера Алішера Усманова. Її вартість оцінюється у 600-750 мільйонів доларів.