Веде росію слідом за кораблем: пєсков насмішив людей словами про путіна (відео)

Читать на русском
Автор
12318
дмитро пєсков і кривавий диктатор рф
дмитро пєсков і кривавий диктатор рф. Фото https://pik.net.ua/

Російське керівництво переконане, що дії президента підтримує вся країна

Офіційний представник кремля дмитро пєсков, заявив, що кривавий лідер росії володимир путін "знає, куди веде країну" та наголосив, що переконаний в успішному завершенні так званої "спецоперації" в Україні.

Перевірені новини про війну і не тільки — шукайте в нашому Telegram

Про це він сказав у вівторок, 17 травня, під час чергової прес-конфцеренції на форумі "Нові горизонти", — пишуть росЗМІ.

"Наш президент знає, куди він веде нашу країну, ми всі бачимо, який політичний консенсус та рівень підтримки у нашого президента – його підтримує вся країна", – заявив прес-секретар російського лідера.

У своїй промові пєсков також відмітив, що путіна підтримують усі покоління росіян, включаючи молодь.

У мережі заява кремлівського речника викликала неабиякий шквал емоцій у користувачів. До обговорення промови російського представника долучилися, як українці, так і жителі країни, яка нібито підтримує свого лідера.

Зокрема, українці саркастично наголошують, що росіянам, які перебувають на землях України, шлях лише один — слідом за російським кораблем. Дехто відмічає нібито переляканий зовнішній вигляд пєскова, мовляв, досить важко переконати населення в тому, у що сам не дуже віриш.

Водночас кілька громадян рф наголошують, що їм з "вовою не по дорозі" та просять передати кривавому лідеру путіну, що росіяни йти туди, куди веде їх президент, не хочуть.

Скріншот з Твіттеру
Реакція користувачів мережі на заяву пєскова

Раніше "Телеграф" повідомляв, як речник москви дмитро пєсков прокоментував позицію кривавого диктатора рф путіна щодо багатостраждальної маріупольської "Азовсталі".