Окупанти висловилися про жертв удару ЗСУ по "вишках Бойка"

Читать на русском
Автор
7248
Ракетний удар по газових вишках став топ-новиною 20 червня
Ракетний удар по газових вишках став топ-новиною 20 червня

Семеро людей пропали безвісти, вони можуть бути мертвими

Внаслідок ракетного удару, який Збройні сили України завдали 20 червня по газових вишках "Чорноморнафтогазу" у Чорному морі, ймовірно є загиблі.

Росіяни все ще ведуть пошуки, проте надії на порятунок частини працівників дедалі менше, розповів радник глави окупованого Криму Олег Крючков.

"У Чорному морі триває пошукова операція. За попередньою інформацією врятувати вдалося не всіх, але надія ще є", — заявив він.

Оперативно про війну читайте у нашому Телеграмі

Варто зауважити, що станом на минулий вечір врятували 94 людей, троє постраждали, ще семеро зникли безвісти, проте їх пошуки продовжилися.

Нагадаємо, що Україна завдала ракетного удару по газових платформах, відомих як "вишки Бойка", 20 червня, — росія захопила скандально відомі бурові платформи при анексії Криму в 2014 році, після чого перекидала їх в акваторії Чорного моря та використовувала у воєнних цілях.

Удар по захоплених вежах викликав дуже негативну реакцію рф, і там навіть заявили, що це "розв’язує руки" для атак по Україні.

Як повідомляв "Телеграф", також росіяни завдали потужного ракетного удару по Одеській області після атаки на "вишки Бойка".