Радіоактивна хмара йде на Європу: у путіна зробили неймовірну заяву

Читати російською
Автор

патрушев видав нову порцію маячні, не забувши згадати "улюблену" Америку

У Росії вибухнули черговою маячнею — там придумали "страшилку", що радіоактивна хмара, яка виникла після вигаданого ними знищення боєприпасів із збідненим ураном, поставлених Україні, нібито насувається на західну Європу.

Про це заявив секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев, пишуть росЗМІ.

Він стверджує, що у зв'язку з цим нібито в Польщі зафіксовано зростання радіації, а "радіоактивна хмара" підступно рухається у бік Західної Європи і не забуває при цьому "копнути" США.

"американці вже не раз в історії так "допомагали" країнам. Україні теж "допомогли", натиснули на своїх сателітів і поставили боєприпаси зі збідненим ураном. Їхнє знищення призвело до того, що радіоактивна хмара попрямувала у бік Західної Європи. І в Польщі вже зафіксовано зростання радіації", — зробив він заяву, гідну пацієнта психіатричної лікарні.

Однак цього патрушеву здалося мало і він вирішив зробити "контрольний постріл", заявивши, що "США розробляють і вже використовують хімічну та біологічну зброю, у тому числі на території України".

Зазначимо, Росія стверджує, що нібито в ході одного з ударів по Україні в Тернополі та Хмельницькому було знищено боєприпаси з збідненим ураном. Саме хмара, що утворилася в результаті, за словами патрушева, і наповзає на Європу. При цьому українська влада спростувала як знищення боєприпасів із збідненим ураном, так і підвищений рівень радіації у Тернополі та Хмельницькому — все це плід хворої фантазії росіян.

Нагадаємо, патрушев регулярно видає все нові порції добірної маячні — раніше він заявляв, що американці бояться виверження Йєллоустоунського вулкана і хочуть сховатися від нього в Сибіру і для цього їм потрібно його захопити.