Зеленська під загрозою? У Джо Байдена підтвердили коронавірус

Читать на русском
Автор
3547
Байден отримав позитивний тест на COVID-19
Байден отримав позитивний тест на COVID-19. Фото telegraf.com.ua

Президент США вакцинований і має легкі симптоми захворювання

В американського президента Джо Байдена виявили коронавірус. Кількома днями раніше з ним у ході офіційного візиту до США зустрічалася перша леді України Олена Зеленська.

Про це у четвер, 21 липня, повідомила пресслужба Білого дому, зазначивши, що лідер США був вакцинований від коронавірусу, але все одно захворів.

"Він повністю вакцинований, двічі ревакцинований і відчуває дуже легкі симптоми", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Байден самоізолюється у власній резиденції, але продовжуватиме працювати. А до звичайного формату роботи, згідно з протоколом, адміністрація президента США повернеться лише після, того, як він отримає негативний тест на COVID-19.

Білий Дім обіцяє надавати оновлену інформацію про стан американського лідера.

Варто зазначити, що у контакті з Джо Байденом перебувала перша леді України Олена Зеленська. Дружина Зеленського була у США з офіційним візитом 20 липня й у Білому домі спілкувалася з першою леді Америки Джилл Байден, а також з віцепрезидентом країни Камалою Гарріс та її чоловіком Даґласом Емгоффом. Про це свідчать й фотографії їх зустрічі.

Камала Гарріс із чоловіком Даґласом Емгоффом, Олена Зеленська, Джо та Джилл Байден
Камала Гарріс із чоловіком Даґласом Емгоффом, Олена Зеленська, Джо та Джилл Байден

Раніше "Телеграф" повідомляв, що у липні цього року Олена Зеленська стала головною героїнею авторитетного журналу Time і з’явилась на його обкладинці.