У центрі Одеси двірник убив колегу ударом ножа в область паху: подробиці та фото

Читать на русском
Автор
634
Чоловік стік кров’ю до приїзду "швидкої"
Чоловік стік кров’ю до приїзду "швидкої". Фото pravda.com

Обставини конфлікту між чоловіками мають з’ясувати правоохоронці.

В Одесі конфлікт між двома місцевими двірниками закінчився різаниною і загибеллю одного з них. Чоловік стік кров’ю після удару ножем в область паху.

Про це у неділю, 16 січня, повідомляє Українська Служба Інформації.

Відомо, що конфлікт між двома чоловіками стався біля будинку на вулиці Базарній, 29. За попередньою інформацією, учасники конфлікту були у стані алкогольного сп’яніння та в якийсь момент почали сваритися. У ході конфлікту один з них ударив другого ножем у ногу в області паху.

На Базарній в Одесі один двірник зарізав іншого ударом у пах, фото
Конфлікт між двірниками стався біля будинку на вулиці Базарній, що у центрі Одеси

На жаль, врятувати постраждалого не вдалося, оскільки він стік кров’ю ще до приїзду швидкої медичної допомоги. Медики лише констатували його смерть.

Додамо, що на офіційному сайті поліції Одеської області на момент виходу новини офіційного коментаря з цього приводу не було. Місцеві ЗМІ пишуть, що правоохоронці кваліфікували інцидент за ч. 1 ст. 115 кримінального кодексу України "навмисне вбивство".

У мережі також з’явилось фото потерпілого чоловіка. На кадрі видно закривавлену ногу, яку перев’язали білою пов’язкою у ділянці коліна, хоча ножове поранення знаходиться у ділянці паху.

На Базарній в Одесі один двірник зарізав іншого ударом у пах, фото

Раніше "Телеграф" повідомляв про трагічну загибель 57-річної мешканки Одеської області, яка із сім’єю намагалася зійти на Говерлу, проте зірвалася в урвище.