Сестри Савченко попалися в аеропорту з підробленими ковід-сертифікатами: подробиці і фото

Читать на русском
Автор
1631
Сестрам Савченко за підробку документів загрожує до 2 років в’язниці
Сестрам Савченко за підробку документів загрожує до 2 років в’язниці. Фото Відкриті джерела

У поліції не називають імен порушниць, але сестер Савченко видали дати народження

В аеропорту "Бориспіль" виявили підроблені ковід-сертифікати у двох сестер. У поліції кажуть, що одна з них — екс-нардеп України, але імені не називають. Втім, судячи з дати народження обох жінок, не викликає сумніву, що порушниці закону — екс-парламентарій Надія Савченко та її молодша сестра Віра.

За інформацією поліції Києва, підроблені документи виявили під час перевірки — після прильоту жінок на батьківщину. Звичайно ж, додому сестер пустили, однак документи з явними порушеннями передали копам, які відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України. За "використання завідомо підробленого документа" сестрам Савченко загрожує до двох років в’язниці.

Найближчим часом, продовжують в поліції, фігурантам оголосять про підозру. Проводиться розслідування і встановлюються особи медиків, які виписали липові сертифікати.

Савченко попалась с фейковым ковид-сертификатом
Підроблений сертифікат сестер Савченко виглядає так
Поддельный ковид-сертификат
За підробку Савченко світить два роки в’язниці

Відзначимо, що останнім часом Надія Савченко далека від політики. Ми повідомляли, що екс-нардеп заробляє собі на життя тим, що шиє м’які іграшки у вигляді автомобілів, які продає по 8000-20000 гривень.

Раніше Надія Савченко показувала, як доїть корів, поливає розсаду і підмітає вулицю.