Який секретний інгредієнт додати у фарш для пельменів для неймовірної соковитості

Читать на русском
Автор
6206
З цим інгредієнтом пельмені вийдуть чудовими Новина оновлена 20 липня 2022, 12:29
З цим інгредієнтом пельмені вийдуть чудовими. Фото pexels.com

Простий огірковий розсіл здатний неймовірно перетворити ваші пельмені.

Хто з нас не любить неймовірно соковиті домашні пельмені, які так тануть у роті? Для того, щоб ваші пельмені вийшли по-справжньому смачними, необхідно знати не тільки як їх правильно варити, але і що додати у фарш для особливої соковитості.

Досвідчені кулінари відзначають, що не варто зводити всі свої зусилля просто до додавання цибулі у фарш і радять поекспериментувати з інгредієнтами, пише garnirday.

Свіжі факти та аналітика – достовірно про війну з росією

Не всім господаркам це відомо, але звичайний огірковий розсіл здатний перетворити звичайні пельмені на справжній кулінарний шедевр. Так, на 0,5 кг фаршу додають 100 мл розсолу. Також це дозволить не додавати у фарш сіль.

Крім того, для соковитості можна додати у фарш трохи хліба. Для цього його розмочують у звичайній воді та відправляють у фарш. Начинка готових пельменів буде дуже приємною на смак.

Якщо ви любите використовувати яловичий фарш, ви можете зіткнутися з тим, що пельмені будуть жорсткі. Уникнути цього можна, додавши в начинку трохи вершків. Також вершки можна замінити на бульйон.

Раніше "Телеграф" розповідав, як правильно вибрати м’ясо для шашлику.