Тимощук завербований ФСБ росії? У мережі спливли цікаві документи (фото)

Читать на русском
Автор
3019
Анатолій Тимощук
Анатолій Тимощук. Фото ФК Зеніт

Футболіст може бути пов’язаний із російськими спецслужбами.

Відомий український футболіст Анатолій Тимощук, який продовжує працювати тренером у пітерському "Зеніті", попри військове вторгнення росії в Україну, може бути завербований Федеральною службою безпеки рф.

Про це повідомив колишній прессекретар футболіста Віталій Юрченко на своїй сторінці у Facebook.

За інформацією Юрченка, кілька років тому під час шлюборозлучного процесу Анатолія з дружиною до нього на пошту надійшов цікавий лист від аноніма з документами. В них стверджувалось, що Тимощук нібито підписав договір про співпрацю з ФСБ.

Юрченко натякає, що Анатолій мовчить, доки українці гинуть від рук росіян, бо той завербований ФСБ. Віталій опублікував нібито згоду Тимощука працювати на спецслужби росії, а також присягу футболіста. Документи датовані 2012 роком.

"Чому мовчить Тимощук? Зараз українська спільнота переймається тим фактом, що Тимощук мовчить з приводу війни України та Росії. Але чи випадкове це мовчання? Десь 4 роки тому під час перших новин відносно розлучення, на email надійшло цікаве повідомлення з 5 фото від невідомого адресата. Зараз ці фото у стислому форматі з телефону. Всі документи за 2012 рік", — написав Юрченко, який прикріпив до посту документи, а також приклади почерку та підпису футболіста.

Раніше повідомлялося, що ексдружина Тимощука звинуватила його у контрабанді в особливо великих розмірах.