Гімнаст збірної України попросив урятувати Херсон від українських ракет

Читать на русском
Автор
14402
Максим Василенко
Максим Василенко. Фото Screenshot

Спортсмен залишив у соцмережах дивний пост.

Український гімнаст Максим Василенко, який ще у 2020 році виступав за національну команду, опублікував неоднозначний пост про Херсон, де окупанти готують "референдум".

На це звернув увагу олімпійський чемпіон Ріо-2016 Олег Верняєв у сторіс в Instagram.

Верняєв до свого повідомлення прикріпив скріншот сторіс Василенка, який просив зберегти Херсон від українських ракет. Олег у такий спосіб вирішив показати, хто ще недавно виступав під українським прапором на міжнародному рівні, а зараз підіграє ворогу.

Василенко просив бога зберегти Херсон від українських ракет
Василенко просив бога зберегти Херсон від українських ракет

"От так людина, яка виступала за збірну України, пише у себе в соцмережах. Нехай я буду поганим, але країна повинна знати своїх "героїв" в обличчя", — так Верняєв прокоментував слова колишнього "колеги".

Додамо, що найвищим досягненням Василенка у збірній України було восьме місце на чемпіонаті Європи у 2019 році. Гімнаст закрив доступ до своєї сторінки у соцмережах.

Нагадаємо, Верняєва було дискваліфіковано на 4 роки через перевищення концентрації мельдонію в організмі. Через це гімнаст пропустив Олімпійські ігри у Токіо.

Раніше повідомлялося, що зрадник України Анатолій Тимощук потрапив у ДТП у росії. У мережі спливли документи, які нібито пов’язують українського футболіста та тренера з російськими спецслужбами.