Турецькі фанати вихваляли путіна під час матчу "Динамо" у Лізі чемпіонів (відео)

Читать на русском
Автор
4363
Фанати "Фенербахче" співали "володимир путін"
Фанати "Фенербахче" співали "володимир путін". Фото twitter.com/KremlinRussia

Фанати "Фенербахче" дивно відреагували на гол у свої ворота

У середу, 27 липня, на 154-й день повномасштабного вторгнення рф в Україну під час матчу Ліги чемпіонів "Фенербахче" — "Динамо" (1:2) турецькі фанати співали "володимир путін".

Відповідне відео завірусилося у мережі. Користувач Ніко Кантор у twitter засудив турецьких фанів за це, але зазначив, що причиною їхніх хвалебних пісень про путіна став вчинок гравця "Динамо" Віталія Буяльського.

Повідомляється, що Буяльський під час святкування голу активно зображував орла (прізвисько "Бешикташа" — одного із принципових суперників "Фенербахче"). У результаті фанати "Фенера" у відповідь на це почали співати оди кривавому диктатору володимиру путіну.

У коментарях під постом Кантора користувачі масово засудили вчинок фанатів "Фенербахче", а багато турецьких уболівальників вибачилися за негідну поведінку своїх "колег".

Додамо, що зрештою кияни пробилися до 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, у якому їм належить зіграти з австрійським "Штурмом". "Фенербахче" вилетів у Лігу Європи, де турки проведуть 2-матчеву дуель із чеським "Словацко" у 3-му відбірному раунді. Ігри цієї стадії єврокубків відбудуться на початку серпня.

Раніше повідомлялося, що воротар збірної росії звинуватив "Газпром" у шантажі та обмані.