"Великий міф": генерал Буданов знайшов жорсткі слова для оцінки армії росії

Читать на русском
Автор
8265
Кирило Буданов
Кирило Буданов. Фото Сайт ГУР МОУ

Армія рф може похвалитися лише помилками свого командування та старими методами ведення війни

Україна веде війну з росією вже більше місяця. ЗСУ продовжує знищувати особовий склад та техніку другої армії світу, і все це через старі методи ведення війни.

Про це в інтерв’ю виданню The Nation розповів голова української розвідки Кирило Буданов.

Армія України знищує техніку росіян — фото дивіться у нашому Telegram

"Російське командування зробило багато помилок і ми ефективно використовуємо ці прорахунки. Українська армія показала, що російська армія, яка називала себе другою армією світу, – це великий міф. Реально – це просто середньовічне скупчення живої сили та старі методи ведення війни", – зауважив генерал.

За словами начальника ГУР МО України, однією із запорук ефективності українських військ у нинішній війні є саме ефективна розвідка.

Зазначимо, що станом на 24 березня в Україні загинуло понад 15 тисяч російських солдатів. Наразі інформація уточнюється. Підрахунок ускладнюється високою інтенсивністю бойових дій.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що вранці 24 березня в бердянському порту на території, тимчасово окупованій росією, підірвали великий десантний корабель "Саратов" із чорноморського флоту країни-агресора.

Також ЗСУ показали кадри знищення ворожої техніки за допомогою ПТРК "Стугна" українського виробництва.

Раніше повідомлялося, що бійці ЗСУ звільнили населений пункт Лук’янівка в Київській області і відрізали окупантам, що залишилися на сході від Києва, можливість вийти до своїх військ.