Названі наступні два міста України, які спробує зруйнувати росію

Читать на русском
Автор
28303
Тростянець після російської окупації
Тростянець після російської окупації. Фото Ян Доброносов, "Телеграф"

Російські війська можуть атакувати Краматорськ та Костянтинівку.

Військова розвідка Великої Британії заявила, що виступ путіна на зустрічі з лукашенком 12 квітня підкреслив його незмінний інтерес до Донбасу.

За даними відомства, опублікованими в Twitter 14 квітня, росія продовжує завдавати ударів по українським військам у рамках підготовки до нового наступу.

Перевірені новини про війну і не тільки шукайте у нашому Telegram

"Протягом усього конфлікту міські центри неодноразово стикалися з невиборчими нападами з боку росії. Краматорськ і Костянтинівка, ймовірно, стануть мішенню для російської влади аналогічного рівня насильства", — повідомляють у британській розвідці.

Поєднання масованих ракетно-артилерійських ударів по зосередженню сил для наступу є повернення до традиційної російської військової доктрини. Однак для цього будуть потрібні значні сили.

Крім того, оборона Маріуполя з боку України, що триває, нині сковує значну кількість російських військ і техніки.

Нагадаємо, у Маріуполі продовжуються бої — військовослужбовцям вдалося прорвати оточення і зібрати воєдино всі українські сили.

За даними Генштабу ЗСУ, у Білорусі продовжують виконувати завдання щодо прикриття українсько-білоруського кордону в Брестській та Гомельській областях. Проводяться планові заходи бойової підготовки.