Нова серія вибухів в Україні: гримить Миколаїв, Одеса та Бровари

Читать на русском
Автор
21235
Окупанти продовжують обстрілювати мирні українські міста
Окупанти продовжують обстрілювати мирні українські міста. Фото glavcom.ua

Інформація про жертв та постраждалих уточнюється

Російські окупанти у середу, 4 травня, надто активно завдають ракетних ударів по українських містах. Перші вибухи прогриміли ввечері у Черкасах, Запоріжжі та Дніпрі, однак за ними була ще одна хвиля — росіяни атакували Миколаїв та Київщину.

За ситуацією у містах стежить "Телеграф".

Надійне джерело новин про війну – підпишись на наш Telegram

Так, у Миколаєві прогриміли кілька вибухів. Інформацію про це підтвердив міський голова Олександр Сєнкевич та попросив містян лишатися в укриттях, не стояти біля вікна та не публікувати фото та відео.

У місцевих Telegram-каналах пишуть, що ситуація у місті напружена, а вибухи гримлять один за одним.

Тим часом мер Броварів (Київська область) Ігор Сапожко повідомив про вибух у селі Требухів. Інформація про влучання в об'єкти інфраструктури уточнюється.

За попередньою інформацією, протиповітряна оборона збила ворожу ракету між селами Требухів та Красилівка. Внаслідок падіння уламків на землю на місці загорівся чагарник. Рятувальники вже ліквідують загоряння. Про це повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Павлюк.

Місце падіння уламків ракети під Броварами
Місце падіння уламків ракети під Броварами

Також у мережі з'явилося відео з моментом вибуху у Дніпрі. На цей час відомо, що одна з ворожих ракет влучила у залізничну інфраструктуру. Постраждалих та жертв серед залізничників немає.

Також у мережі з'явилися повідомлення про вибухи в Одесі. За попередньою інформацією, працює система протиповітряної оборони. Про пошкодження об'єктів не йдеться.

Близько 22:20 з'явилася інформація про вибухи у Кропивницькому. Ймовірно, це могла працювати ППО, але місцевих жителів закликають не полишати укриття.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що 2 травня російські окупанти обстріляли Одесу ракетами — у місті прогриміли щонайменше два вибухи. Внаслідок ракетного удару загинули щонайменше двоє дітей, одна з ракет потрапила до церкви.