"З тобою ми втратили цілий світ": ще один український журналіст загинув на фронті

Читать на русском
Автор
1741
Максим Мединський
Максим Мединський. Фото Колаж "Телеграфу"

Українець пішов на фронт у 2014 році, і без вагань вирішив захищати країну у 2022-му

Український журналіст Максим Мединський загинув на фронті, захищаючи Батькывщину у лавах Збройних сил України.

Надійне джерело новин про війну – підпишись на наш Telegram

Цю жахливу звістку оприлюднили у пресцентрі болградської міської ради, висловивши співчуття рідним та близьким полеглого воїна.

Пізніше інформацію про смерть журналіста підтвердив і його батько — Сергій Мединський:

"З тобою ми втратили цілий світНаш ангел буде вічно захищати Україну у лавах небесних воїнів", — йдеться в тексті публікації чоловіка.

Варто відзначити, що трагічно загиблий Максим Мединський пішов на фронт ще у 2014 році. У 2022, коли російська армія повномасштабно вторглася в Україну, українець навіть не вагаючись вирішив, що продовжуватиме захищати Батьківщину.

Молодик, який змалку мріяв стати десантником, виріс у сім’ї військових у Болграді. Його батько ­– військовий журналіст, мама за освітою є вчителем історії, але також служила.

"Мені ніколи не було страшно втратити своє життя, лише боявся втратити його якось по-дурному. Тому не стояло питання: йти на війну чи ні. У моїй країні війна, отже я маю її захищати", ­– пояснював своє рішення Максим Мединський.

У журналіста залишилася дружина та малесенька донечка.

Варто нагадати, що раніше від рук окупаційних військ росії, перебуваючи на позиціях у Харківській області загинув український журналіст Олександр Махов. Чоловік ще на початку вторгнення вступив до лав ЗСУ та обороняв українські землі від загарбників.

Раніше "Телеграф" також повідомляв, що на території оточеного окупантами Маріуполя в результаті ворожих обстрілів загинув оператор телеканалу "Сигма" Віктор Дєдов та психологиня полку "Азов" Наталія Луговська.