Це не патріотизм: пост військовослужбовиці про життя в тилу викликав обговорення в мережі

Читать на русском
Автор
1175
Дівчина закликає мирних українців радіти кожному дню та можливості робити прості речі
Дівчина закликає мирних українців радіти кожному дню та можливості робити прості речі

Усім, хто кричить, що відпочинок "не на часі", представниця ЗСУ пропонує заткнутися

Військовий час приносить із собою багато тривог та постійний стрес, з яким не вміє справлятися більшість українців. Тому після деякого періоду загальної підтримки та розуміння люди починають лаятися та вчити один одного жити, особливо в тилу. Бійчиня ЗСУ Ганна Сорочинська наголосила: військовослужбовці на фронті тримають оборону саме для того, щоб мирні українці могли хоча б частково жити звичним життям.

За її словами, ті, хто оперує теорією "все не на часі", мають перестати переконувати в цьому інших. Дівчина на особистій Facebook-сторінці пояснила, що 24/7 сидіти в скорботі й плакати — не варіант, який допоможе перемогти в нинішній війні.

Свіжі факти та аналітика – достовірно про війну з росією

"Не знаю, як хто, але особисто я страшенно тішуся, коли знаю, що десь там люди купують свої лавандові лате, п’ють пивко в компанії друзів, кохаються, курять mj, розважаються; коли дівчата одягають найкращі сукні та йдуть відпочивати зі своїми хлопцями, коротше — коли життя продовжується", — пише військовослужбовиця.

Ганна Сорочинська
Ганна Сорочинська

Вона вважає, що мирним українцям варто продовжувати жити більш-менш звично і робити те, що дарує радість. Насамперед тому, що життя та щастя мають тріумфувати попри військові дії.

"Саме за це я готова скільки потрібно сидіти в бруді, г*вні, армійщині, небезпеці, — стверджує вона. — Тому що ми не повинні віддавати русакам нашу радість".

Публікація викликала у користувачів мережі вельми помітну реакцію, під час якої люди висловлювали різноманітні точки зору.

Також представниця ЗСУ наголосила, що, повернувшись з фронту, теж збирається проживати життя "на повну котушку". І буде це робити не тільки за себе, а й за своїх побратимів, які більше ніколи не зможуть насолодитися всією красою життя.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав, як зі стресом та хвилюваннями через війну пропонує українцям справлятися актриса Наталія Денисенко.

Також ми розповідали про досвід співачки Ольги Цибульської, яка пояснила, що за майбутнє чекає український народ після війни.