У працівника Хмельницької АЕС виявили коронавірус

Автор
У працівника Хмельницької АЕС виявили коронавірус

Станом на 25 квітня 2020 року всього по Хмельницькій АЕС перебувають на лікарняних 9 працівників.

У працівника Хмельницької АЕС підтверджено захворювання на COVID-19. Про це повідомляє пресслужба Хмельницької АЕС.

"25 квітня 2020 року Хмельницьким обласним лабораторним центром за результатами дослідження біоматеріалів на COVID-19 методом ПЛР підтверджено захворювання у двох пацієнтів інфекційного відділення СМСЧ м. Нетішин. Один із хворих на коронавірус – працівник Хмельницької АЕС", - йдеться у повідомлені.

Як повідомили у пресслужбі ХАЕС, згаданий працівник після виходу з чергової відпустки виконував свої посадові обов’язки з 13 квітня до 17 квітня 2020 року.

"Згідно із поясненнями хворого, 18 квітня 2020 року перебував із підвищеною температурою в домашніх умовах, а 21 квітня був ізольований у інфекційному відділенні СМСЧ м. Нетішин", - йдеться у повідомленні.

На Вінниччині 67 людей вилікувались від коронавірусу

Як зазначається, на позачерговому оперативному штабі Хмельницької АЕС по запобіганню поширенню коронавірусу постановили провести позачергову дезінфекцію місць перебування працівника за час знаходження на роботі, вивести в режим самоізоляції контактних осіб, які перебували поряд з хворим працівником, а також провести тестування на COVID-19 ізольованому оперативному персоналу станції та працівникам, які постійно контактували з цим персоналом.

Як повідомлялося, за даними ЦГЗ, станом на 9:00 26 квітня в Україні 8617 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 209 летальних, 840 пацієнтів одужали.