"Медичний геноцид": лікар-імунолог гнівно відреагувала на вакцинацію від COVID-19 на вокзалах

Читать на русском
Автор
1237
Пункти вакцинації від коронавірусу з'явилися на 10 вокзалах
Пункти вакцинації від коронавірусу з'явилися на 10 вокзалах. Фото uz.gov.ua

Лікар заявила, що готова "спалити свій диплом" через таку вакцинацію

У той час, як у лікарню щоденно потрапляють тисячі пацієнтів з коронавірусом, з яких переважна більшість невакциновані, знаходяться лікарі, які готові "публічно спалити" свій диплом тому, що з’явилися центри вакцинації на вокзалах.

Так, лікар-імунолог Інна Березюк у ефірі телеканалу "НАШ" заявила, що та вакцинація, яку проводять в Україні є "геноцидом".

На її думку, антивакцинаторів — не існує, а просто є люди, які сумніваються у доцільності і безпечності вакцинації для його здоров’я. Крім того, поява пунктів вакцинації на вокзалах і щеплення громадян від коронавірусу перед посадкою у поїзди, за словами Березюк, є "медичним геноцидом".

"Мене можна за це посадити, будь ласка. Я можу свій диплом публічно спалити на площі, якщо це потрібно. Але я вважаю, що ті дії, які зараз робить влада, якщо у нас вже пів держави "червоні" — це геноцид. Така вакцинація — це медичний геноцид", — заявила імунолог.

Березюк додала, що свій диплом вона "спалить" тоді, коли хоч у одному підручнику з інфектології та епідеміології знайдуть слова, які спростують її думку.

До слова, сама лікарка щеплення від коронавірусу не має, адже вона перехворіла і має достатній рівень антитіл, які перевіряє щомісячно. 

Нагадаємо, що пункти вакцинації від коронавірусу з’явилися на залізничних вокзалах 10 міст України. Лише за добу щеплення у таких пунктах роблять в середньому 700 осіб. Крім вакцинації у таких пунктах є можливість пройти ПЦР-тест на коронавірус — для осіб, які мають квитки на поїзд, тест коштуватиме 350 гривень.

Додамо, що більшість лікарів в Україні таки закликають громадян зробити щеплення від коронавірусу, адже це не лише врятує їм життя, а й допоможе зупинити поширення коронавірусу у світі.

Також ми писали, що до вакцинування українців приєдналася "Укрпошта" — на її базі відкрилися мобільні пункти щеплень, де можна зробити COVID-вакцину без попереднього запису.

Як повідомляв "Телеграф" раніше, Зеленський поставив українцям жорсткий ультиматум щодо введення локдауна.