Надихаючі історії зірок, що перемогли рак

Автор
Надихаючі історії зірок, що перемогли рак

Життя продовжується: топ історій зірок, які перемогли рак.

В актриси серіалу "Беверлі Хіллз" Шеннен Доерті діагностували четверту стадію раку молочної залози.

Рак недарма називають чумою нашого часу: щороку він забирає все більше життів. Але, на щастя, є й ті, кому вдається протистояти цій страшній хворобі, і серед них – наші улюблені зірки. Це дає надію: якщо вони змогли одужати, значить, і у всіх інших є шанс.

Днями ЗМІ шокували новиною про онкозахворювання у зірки серіалу "Беверлі Хіллз" Шеннен Догерті. В актриси діагностували четверту стадію раку молочної залози. Актриса п'ять років тому поборола хворобу, утім вона знову повернулася.

Онкологія – безжальна, проте є й ті, кому вдалося протистояти цій страшній хворобі.

Топ історій зірок, які перемогли рак

Кайлі Міноуг

У 2005 лікарі виявили рак грудей у відомої співачки та акторки Кайлі Міноуг. Співачка перенесла операцію та хіміотерапію. Вже за півроку після діагнозу Міноуг знову вийшла на сцену. Сьогодні зірка активно бере участь у кампаніях боротьби з раком і закликає регулярно відвідувати лікарів.

Роберт де Ніро

Страшний діагноз у 2003 році поставили й відомому американському актору Роберту де Ніро. Лікарі діагностували в нього рак простати. Пройшовши курс лікування та одужавши, актор одразу ж повернувся до роботи. З того часу він встиг знятися у понад 20 фільмах.

Майкл Дуглас

У відомого американського актора Майкла Дугласа у 2010 році медики діагностували рак горла. Навіть була загроза ампутації язика та нижньої щелепи. На щастя, все обійшлося, актор пройшов курс хіміотерапії та переміг хворобу.

Анастейша

Співачку Анастейшу рак молочної залози наздоганяв двічі. У 2003 році у зірки виявили рак грудей, який вона успішно поборола. Однак через 10 років недуга повернулася. Співачка наважилася на мастектомію – видалення молочної залози. Одужавши, зірка випустила альбом Resurrection (Воскресіння).

DZIDZIO презентував особливий кліп в день закоханих (Відео)

Раз на рік кожна жінка має проходити обстеження у мамолога. До 40 років – це УЗД, після – обов’язкова мамографія раз на 1-2 роки.