Facebook буде співпрацювати з МОЗ

Автор
Facebook буде співпрацювати з МОЗ

Українці отримуватимуть від Facebook сповіщення з актуальною та достовірною інформацією від МОЗ про ситуацію з поширенням коронавірусу в країні.

"У рамках протидії поширенню вірусної інфекції COVID-19 в Україні та з огляду на зростаючу потребу користувачів у коректній та своєчасній інформації Міністерство охорони здоров'я України разом з Facebook запускають розширений доступ до місцевих сповіщень Facebook.Це дасть можливість швидко отримувати актуальну та достовірну інформацію щодо коронавірусу з офіційних джерел МОЗ України, таких як офіційний вебсайт міністерства moz.gov.ua та сайт із відповідями на основні питання про COVID-19 covid19.com.ua", - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, у стрічці новин автоматично буде з'являтися повідомлення від Facebook з посиланням на урядове джерело з достовірною інформацією.

МОЗ Франції: Ібупрофен при коронавірусі приймати не можна

"Трохи пізніше з'явиться search modules - сповіщення для тих, хто сам шукає інформацію про коронавірус. Також Facebook підтримуватиме офіційну сторінку МОЗ. Мова сповіщення буде відповідною до налаштувань профілю користувача", - додали у міністерстві, висловивши вдячність корпорації Facebook за співпрацю, свідомий підхід та соціальну відповідальність.