ПСЖ – Баварія. Париж без Мбаппе та Мессі проти вмотивованих мюнхенців

Читать на русском
Автор
Матч Ліги чемпіонів між ПСЖ та Баварією
Матч Ліги чемпіонів між ПСЖ та Баварією

Аналітики букмекера Parimatch Ukraine оцінили шанси ПСЖ та "Баварії" в майбутній зустрічі.

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу.

14 лютого. 22.00. Париж. Parc des Princes.

Де дивитися — медіасервіс Megogo.

Прогноз від Parimatch Ukraine:

Перемога ПСЖ – 2.80

Перемога "Баварії" — 2.44

Нічия – 3.80

Париж

"Баварія" приїздить до Парижу у, м’яко кажучи, не в найкращі для ПСЖ часи. Чемпіонат світу дався взнаки, перевтома та емоційні перепади вилилися в травми основних гравців. Мбаппе травмував стегно, пропустив кілька матчів в Лізі 1 і кубку, француз форсує відновлення, але в першому матчі з мюнхенцями точно не зіграє. Мессі отримав розтягнення м’язу та пропустив провальну гру проти "Монако" (1:3) в чемпіонаті. Чи встигне повернутися по Ліги чемпіонів, поки не зрозуміло. Неймар повернувся в гру після травми в кубковому матчі з "Марселем", результат якого нам добре відомий, адже парижани припинили боротьбу за трофей завдяки голу-красеню Маліновського. Хакімі та Кімпембе розпочинали останній матч в Лізі 1 проти монегасків з лави запасних, і по їх фізичному стану теж є питання. Через такі кадрові проблеми, а можливо, і через відсутність концентрації в матчах проти команд нижчих за класом, результати ПСЖ "вражають". Поразки від "Ланса" (1:3), "Ренна" (0:1) та "Монако" у чемпіонаті та від "Марселя" у Кубку, нічия в Лізі 1 з "Реймсом". При цьому Париж все ще на першому місці у турнірній таблиці, і має 5 очок переваги.

Мюнхен

Хоча Німеччина на відміну від паризьких героїв чемпіонату світу в Катарі навіть не вийшла з групи, "Баварія" теж розпочала другу частину сезону невдало – три поспіль нічиї 1:1 у Бундеслізі. Проте далі справи налагодилися: перемога над "Майнцом" у Кубку (4:0) і два розгроми в чемпіонаті з "Вольфсбургом" (4:2) та "Бохумом" (3:0). Хоча питання до захисту мюнхенців залишаються — 5 пропущених в шести матчах показник точно незадовільний. В Парижі потрібна максимальна концентрація, адже якщо обіграувати ПСЖ, то саме зараз. А вже "Баварія" точно знає, що зайві помилки впливають на загальний результат (чвертьфінал минулого року тому підтвердження).

ПСЖ та "Баварія" зустрічалися між собою в плей-офф двох останніх розіграшів Ліги чемпіонів. В сезоні 2019/20, що зазнав значних змін через пандемію COVID-19, ці двоє зійшлися в лісабонському фіналі, і "Баварія" забрала трофей (1:0), а у сезоні-2020/21 парижани пройшли до півфіналу завдяки правилу гостьового голу (3:3 за сумою двох матчів).

Прогноз від Parimatch Ukraine.

Аналітики першого легального букмекера Parimatch Ukraine віддають невелику перевагу "Баварії" в майбутній зустрічі. На її перемогу можна поставити з коефіцієнтом 2.44. Нічия котуєть за 3.80, успіх ПСЖ — за 2.80.

У 21му столітті команди зустрічалися вісім разів: на рахунку мюнхенців п'ять перемог, парижани виграли три матчі. Команди дуже результативно грали на груповому етапі: ПСЖ забив 16 м'ячів у шести іграх, "Баварія" вразила ворота суперників 18 разів. Котирування на те, що обидві команди заб’ють – 1.46. Найімовірніший рахунок матчу, на думку експертів, – нічия 1:1 за 8.10.

І вже зараз можна поставити на вихід команд в чвертьфінал. Коефіцієнт на ПСЖ – 2.40, на "Баварію" — 1.61.

Обирай своїх улюбленців та заряджай на Лігу чемпіонів разом з Parimatch Ukraine!