Так ви лише зіпсуєте продукт: які помилки ви робите готуючи печінку
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 534
Ці поради вам знадобляться
Дехто печінку не любить через специфічний смак та аромат, а інші навчилися готувати з неї різноманітні смачні страви, на кшталт печінки, тушкованої у томатному соусі. Однак під час приготування цього субпродукту господині можуть робити помилки.
Щоб страви виходити завжди смачними та ароматними, сьогодні ми хочем розповісти про те, як готувати печінку точно не варто. Про це інформує "Телеграф".
Помилки під час приготування печінки
Печінка багата на вітаміни А, групи В та залізо, а також є чудовим джерелом білка. Окрім того, вона має низький вміст жиру. У 100 г курячої печінки міститься близько 120 ккал, що робить її відмінним вибором для дієтичного раціону.
Основною помилкою, якої припускаються господині — це миття печінки перед приготуванням. Промита печінка втрачає свою соковитість та стає твердою.
Крім того, спеції не слід додавати до сирої печінки — краще приправляти її вже під час або після приготування. Спеції рекомендується додавати лише після смаження, бажано безпосередньо перед подачею. Це дозволить печінці залишитися соковитою, м’якою та зберегти приємний смак.
Раніше ми писали, як почистити рибу від луски без ножа. Ви впораєтеся за хвилину.