Куди сховати гроші на пляжі: три несподіваних, але надійних місця

Читати російською
Автор

Ніхто не зможе зіпсувати відпустку

У подорожі і особливо під час відпочинку біля води грошова безпека важлива не менше ніж планування маршруту, вибір купальника або пляжу. Щоб уникнути неприємних сюрпризів від злодіїв, варто подбати про надійне місце для грошей та кредитних карток.

"Телеграф" ділиться декількома ідеями, де і як краще зберігати гроші під час відпочинку, щоб мінімізувати ризик крадіжки.

Де сховати гроші

Перш за все варто запам’ятати одне золоте правило, пов’язане з грошима під час подорожі: завжди ховайте гроші як мінімум у двох місцях. Ніколи не зберігайте всі свої заощадження в одному місці. Навіть якщо їх ніхто не вкраде, їх можна втратити.

Гребінець

Все, що потрібно зробити, це відокремити щетину від пластикового корпусу. Це створить простір, де ви зможете легко сховати купюри, монети чи дрібні прикраси.

Флакон від крему або коробка від дезодоранту-стику

Вживану, але чисту тару можна використовувати для зберігання грошей. Злодії навряд чи захочуть заволодіти чиїмось дезодорантом.

Підгузок

Відмінний варіант для тих, хто відпочиває із дітьми. Все, що потрібно, це покласти цінні речі в підгузок і згорнути його наче він використаний. Злодії ніколи не подумають вкрасти його. Найголовніше — не забутись та не викинути підгузок з іншими, дійсно використаними засобами гігієни.

Раніше Телеграф ділився лайфхаком від налипання піску на пляжі. Позбутися неприємної проблеми допоможе популярний продукт із кухні.