У Сербії застрелили адвоката, який захищав екс-президента Мілошевича

Читать на русском
Автор
У Сербії застрелили адвоката, який захищав екс-президента Мілошевича Новина оновлена 05 квітня 2023, 09:27

У Белграді невідомі застрелили 57-річного сербського адвоката та поранили його сина, який захищав екс-президента Сербії Слободана Мілошевича у Гаазькому трибуналі.

У Белграді вбили сербського адвоката, який захищав колишнього президента Сербії Слободана Мілошевича у Гаазькому трибуналі. Драгослава Огняновича було застрелено на порозі власного будинку, повідомляє "112" з посиланням на B92. Внаслідок замаху було поранено його 26-річного сина.

Невідомі застрелили 57-річного адвоката після того, як він підійшов до вхідних дверей свого будинку на вулиці Антифашистської боротьби, йдеться у повідомленні.

У публікації наголошується, що серед його клієнтів були найвідоміші кримінальні авторитети країни, зокрема Лука Бойович, звинувачений у контролі за наркотрафіком. Автори публікації нагадують, що нещодавно було вбито кількох друзів авторитету, і його адвокат міг стати наступною жертвою кримінальних розбірок.

Нагадаємо, Огнянович входив до групи адвокатів, які захищали інтереси колишнього президента Сербії Слободана Мілошевича у Гаазькому трибуналі.

Однак у 2002 році екс-президента було засуджено до довічного ув’язнення за геноцид і злочини проти людяності, і через чотири роки помер у гаазькій в’язниці від серцевого нападу у віці 64 років.