Цікавий бюджетний пиріг, для якого навіть тісто не знадобиться: чудовий та простий рецепт

Читати російською
Автор

Гарний гарнір чи самостійний перекус

Ми ділились рецептом дуже смачної скумбрії. Тепер розповідаємо, як спекти чудовий закусочний пиріг з овочів.

Для нього навіть тісто не потрібне. Це цілком самостійна страва, яку можна з’їсти гарячою або використати як гарнір. Рецептом поділились на порталі SHUBA

Інгредієнти:

  • Капуста білоголова — 800 г
  • Морква — 2 шт.
  • Перець болгарський червоний — 150 г
  • Цибуля порей — 2 шт.
  • Петрушка, гілочка — 6 шт.
  • Кріп, пучок — 1 шт.
  • Манка — 3 ст. л.
  • Розпушувач — 1/2 ч. л.
  • Сіль — 1/2 ч. л.
  • Перець духмяний мелений — 1/2 ч. л.
  • Сушений кмин — 1/2 ч. л.
  • Яйця курячі — 3 шт.

Спосіб приготування:

  1. Капусту натираємо на крупній тертці. Моркву кришимо тоненькою соломкою і обсмажуємо до готовності із цибулею, порізаною кубиками.
  2. Перець теж нарізаємо кубиками, зелень січемо. Порей нарізаємо кружальцями.
  3. З’єднуємо капусту, засмажку із цибулі й моркви. Також додаємо перець, зелень, жовтки, сіль, перець, кмин і манку. Добре вимішуємо.
  4. Окремо збиваємо білки і вмішуємо в овочеву суміш. Масу викладаємо у форму, застелену пергаментом, та випікаємо при 170 градусів 50-60 хвилин.

Виходить дуже смачно та ароматно. Чудово подати такий пиріг зі сметаною або соусом на основі йогурту.