Манікюр як у Каменських: з таким кольором ваш образ виглядатиме "дорого" (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 10 липня 2024, 12:37

Такий манікюр зробить будь-який образ елегантнішим

Цього літа в манікюрі особливо популярні яскраві та насичені кольори, які надають нігтям свіжого та стильного вигляду. Але класичні варіанти також залишаються затребуваними, роблчи акцент на елегантності та універсальності стилю.

"Телеграф" повідомляє, що натхнення для модних рішень можна черпати з образів відомих артистів, наприклад, таких як Настя Каменських. Артистка нещодавно "засвітила" манікюр, який виглядає дуже елегантно та "дорого".

Який манікюр популярний у 2024 році

Українська співачка додала "родзинку" своєму образу за рахунок білого манікюру. Це класичний та універсальний вибір, який дуже ефектно виглядає на довгих нігтиках, роблячи їх акуратнішими.

Стильний манікюр від Каменських

Білий колір манікюру має елегантність і вишуканість, що робить його символом розкоші та стилю. Такий дизайн не тільки елегантний, але й універсальний у поєднанні з іншими відтінками. Він чудово поєднується з акцентними елементами – строгими чорними лініями, блискітками, фольгою чи декоративними візерунками.

Який манікюр зробити влітку 2024

Білий манікюр також ідеально підходить для комбінацій з одягом будь-якого стилю, від повсякденних образів до вечірнього вбрання, що робить його популярним вибором серед модниць. З такими нігтиками ви виглядатимете на всі 100%.

Ідеї літнього манікюру 2024

Нагадаємо, що одним з основних модних трендів манікюру цього літа став фруктовий нейл-арт. Створити соковитий образ можна з використанням малюнків яскравих апельсинів, лимонів та лаймів.